MakeMeBrand.ro - Campanii de Advertoriale si Optimizare Google

luni, 12 august 2013

Sephora Creme mains nourrissante

Crema asta nu este din categoria îngrijire. E drept că este unul din scopurile ei dar pentru multe femei din România crema asta este în categoria răsfăţ din cauza preţului.
         Nu mai ştiu cu cât am luat-o, undeva la 5 euro, ştiu că nu pare mult, pentru unele dintre noi dar pentru 50 ml cremă este.
         Ce  promite? Mâini suple şi moi, bine hidratate şi un pic purificate datorită unui  principiu activ care elimină microparticulele de agent poluator. N-am idei dacă face treaba asta pe bune pentru că nici în vis nu mi-aş da mâinile cu cremă înainte de a le fi spălat bine înainte.
         Nu conţine parabeni dacă acesta este unul din criteriile tale în alegere.
         Parfum plăcut, un pic prea intens pentru gustul meu dar nu deranjant pe ansamblu, un pic dulceag.
         Pătrunde în piele înainte să îţi dai tu seama că te-ai apucat de masat, motiv pentru care tubul se va duce repejor pentru că intră repede, nu lasă senzaţie de piele grasă şi îţi permite să aplici mult. Dacă mâinile au avut de suferit din vreo cauză chiar îţi vei dori să aplici de mai multe ori.
         Efect: piele hidratată şi catifelată, chiar vei simţi diferenţa de la primele aplicări, pielea este dulce la pipăit, gen piele de bebe.
         De data asta îmi place tubul, este mic, taman bun de aruncat în geantă şi capacul nu se înşurubează.
         Este aşa cum spune producătorul un produs 3 în 1,  adică acţionează  asupra pielii, unghiilor şi cuticulelor, pentru a obţine maximul de la ea, ideal este să o folosiţi când unghiile nu sunt acoperite cu lac.

         Aş mai cumpăra? Dap, imediat ce se va termina tubul de acum
crema de maini sephora

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu